Pussypump Femme

Gebruik van de pussypomp

Het doel van de pussypomp is het creëren van een vacuüm over de vagina en clitoris, waardoor het weefsel opzwelt. Hierdoor stroomt er meer bloed doorheen, waardoor de huid gevoeliger wordt. Lees hieronder hoe je de pussypomp het beste kunt gebruiken:

Sex en masturberen gaan prima na het pompen, maar wij adviseren wel om hierbij dan glijmiddel te gebruiken aangezien het vacuüm een droog gevoel kan veroorzaken.

Gebruiksvriendelijk

De werking van de Pussypomp is eigenlijk heel simpel. Je plaatst de plastic beker goed over je genitaliën zodat deze goed afsluit (Gebruik hiervoor glijmiddel). Vervolgens pomp je de lucht eruit en zuigt de pomp vacuüm waardoor je je schaamlippen groter worden.

Wanneer het gebruik van de pussy pomp ongemakkelijk aanvoelt, stop dan met pompen. De eerste keer zal het wel een beetje vreemd aanvoelen, maar stop als het pijn gaat doen. Volg de instructies op en gebruik de pomp niet overmatig want dit kan tot lichamelijk ongemak leiden. Wij adviseren om bij het gebruik van de pussypomp glijmiddel te gebruiken.

De pussypomp is zeer populair omdat het eenvoudig, goedkoop en gebruiksvriendelijk is. Je hoeft geen ingewikkelde handleidingen door te lezen. Bovendien helpt dit speeltje bij 9 op 10 vrouwen om een seksueel hoogtepunt te krijgen.

nu met 25% korting. nu slechts €43,99

Ja, ik wil nu de pussypump bestellen
Vaginapomp ware rage in Amerika

In Amerika is het vaginapompen een echte rage geworden. Deze vaginapomp al jaren een regelrechte verkoophit. Duizenden vrouwen hebben deze pomp aangeschaft en willen niet meer zonder. Ook op internet zijn inmiddels vele filmpjes opgedoken!

Grote en dikkere schaamlippen

De meeste mannen houden erg van dikke, grote en volle schaamlippen. Zo erg zelfs dat zij niet meer te houden zijn als zij de perfecte vagina zien. Verwen daarom jezelf en je man met het ultieme sexapparaat.

100% veilig

Niet alleen zorgt het gebruik van de pussypomp voor een lekker gevoel bij jezelf, maar zorgt het er ook voor dat je zonder chirurgische ingrepen of dure operaties, op een veilige manier en zonder risico's je schaamlippen weer strak en vol worden

pussypump voorbeeld pussypump voorbeeld pussypump voorbeeld pussypump voorbeeld pussypump voorbeeld pussypump voorbeeld